Klik Klik

Tuesday, October 26, 2010

Kemusykilan Yang Remeh - Korang Perasan x ?

Pagi2 ni .. tiba2 terpk kemusykilan yang remeh..yang mungkin org ckp tu pun ko pk ker..tp takperlah..kepada yang ckp mcm tu aku harap2 sgt respon dr diaorang supaya 'kemusykilan' aku ni terungkai..Korang perasan x :

  1. Kalo kita g Mydin , tulisan  yang tulis kat label2 harga (ala..yang tergantung-gantung tu la..) Tulisan dia sama jer..mcm tulis ngan marker jer..tak mcm di printkan pon..tp g la mana2 mydin kat pelusuk negara nih..sama jer..atau mmg ader mesin printer khas?..atau ader orang yang terlatih kena tulis font yang sama untuk semua Mydin?
  2. Pegila mana2 Giant kat mesia ni..ramai yang datang adalah dr Kaum Cina naper ek..kalo pasaraya lain nampak yang datang tu lebey kurang sama jer..
  3. Orang kata beli barang basah kat pasar malam (bukan pasar borong) lagi murah berbanding g kat Tesco , Mydin or seangkatan dengan nya..betul ker..atau kita tertarik dengan 'crowd' jerk..

Cukupla 3 kemusykilan untuk edisi pasaraya nih...mmg ni pun aku terpk masa naik LRT pg tadi..heheheh..remeh kan..??

5 comments:

Bb Hussain said...

oh sama ek tulisan kat mydin tu..sungguh la tak perasan..
yang kedua tu..kalau giant kat sini jarang pergi la..tapi kalau kat jb dulu semua kaum sama je..

hasrul hassan said...

Salam ..
teringat lagu Yang Remeh Temeh nyanyian Pak Pandir....

My Little Diary said...

mungkin betul jgk brg basah baik beli di pasar borong...tapi kadang2 beli jgk kat mydin.. hehe


entry terbaru "kekasih gelapku"

BEN ASHAARI said...

naik lrt je , dalam kepala... kena jalan laju lagi.. ada 10 minit untuk punch in !

mekar said...

Mydin lama dah tak masuk. Kalu giant kt Kota damsara ni kelihatan seimbang jer. bergantung pada lokasi persekitaran disesebuah tempat, pada pendapat sya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...