Klik Klik

Thursday, March 8, 2012

Warded, Admitted, Hospitalized

Alhamdulillah.
Segala puji bg Allah, tuhan sekalian alam.
Jumaat mlm lepas, Allah menguji aku.
Kesakitan yang amat sangat kat tgh2 abdomen dlm perut.
Jadinya, terus bergegas ke Hospital Putrajaya.
Rupanya something wrong dlm perut aku.
To be specified, dan ringkaskas cerita, doktor ckp ada batu karang dlm hempedu.
Apa pun, alhamdulillah lg sekali.
Sbbnya pada mula doc suspect pankreatitis. Korang google la ek. Bnyak citer penyakit tu.

Tp lepas wat ultrasound barulah ketahuan, ada batu karang menginap dalam hempedu. So, doc ckp kene buang batu2 coral tu. tp not now. Alhamdulillah lag sekali doc bagi balik, kene follow up dlm 2 weeks time n confirm th operation date.

Sokongan dan doa2 dari wife, family , kawan2 aku dahulukan dgn terima kasih. Allah saje mampu membalas jasa kalian. Kini tgh berusaha dgn perubatan islam. Kita kene ikthiar juga kan.

Doakan semoga kesihatan kita semua baik2 hendaknya. Amin

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

Anonymous said...

my mom had this in 1997 kot.. removed 3 stones.. at first dia demam, badan gigil2 n mcm kene jaundice.. rupe nye hempedu ade stone.. -nisya-

aku_ein said...

Banyakkan sabar bro..tu semua dugaan n ujian dariNya..memang, aku cuma boleh cakap je, yang tanggung ko, tapi tu je yang member mampu bagi, selain dari doa..pape pun kena kuatkan semangat..

salwa said...

quote- "Kini tgh berusaha dgn perubatan islam"

tak menjadi ke? berubat kat mana? saya akan menjalani pembedahan yg sama minggu depan :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...