Klik Klik

Monday, December 5, 2011

Pesaing ASTRO Muncul Pada 2012?

Akhirnya ASTRO dah competitor...
Tp..soalan yang pertama..mampukah company yang nak jadi pesaing ni bertahan...
Ramai dah yang hanyut...sekejap jer...pastu tenggelam tak timbul2..

Aku rasa dah patut .sejak berapa lama nih...kita dah boleh buat pilihan..
Macam Telco..x suka kuning..pilih biru..tak suka biru..pilih merah...
Baru la kita bole pilih mana satu yang 'suit' dengan kita...
Di satu sudut..company Telco ni pun berlumba-lumba nak tambah baik produk mereka..
ASTRO??..mmg ada la ada penambahbaikan..tp kalo bab caj.. ko tak suka.. ko tak payah langgan la...
dah ada satu jer pun..nak wat camana...

So ni dia produk yang aku war-war kan tuh..


Nak tahu lebih lanjut bole layari nih..  http://abnxcess.com/

By the way..utk mereka yang sedang cari kerja pun bole apply kat sini..


Yer lah..mana tahu..kot2 dah lama sangat kerja ngan astro..bole lah ubah angin..
Klik pada gambar utk Job Application...
Selamat mencuba!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...