Klik Klik

Saturday, October 1, 2011

Kompem bole dapat bonus!

Ha, betul ke nih. Adakah aku je yang gila traffic.hahahaha.
Takde la.ni cite betul nih.tapi...bonus ni bkn la dapat cam tu je.kene usaha sket.
Ni pasal gamba kat atas tu, bank negara yang offer tu.
Siap bg ganjaran lagik.
Kalo korang ada maklumat, hubungi bank negara di talian 0326988044, @ sambungan 7401/8023. Atau 0326942143/0326984163. Kalau nk senang lagi bgtau mana mana balai polis.
By the way aku dpat maklumat ni dr akhbar Kosmo 1okt2011 m/s 11.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...