Klik Klik

Monday, June 13, 2011

Genap 116 Hari !!!

Hari ni genap seratus enam belas hari aku tak meng'update' blog...
Alasan.. x payah bagi alasan...orang malaysia ni kaya alasan..
Kalo betul2 nak bg komitmen..tgk Abg Ben cukuplah..
Itu pun ramai jer yang tak puas hati.. ntah lah..x paham pun aku..

So ni apehal plak nak mengupdate blog plak nih..saje..maknanya aku bole meluangkan masa lah tuh..kenape..sebelum ni tak dak masa ker..nak aku jawap ker..ha..ah..x de masa dan idea skalik..(yo lah tu..alasan lah tu)..apa pun ni still blog aku gak kan..sbb nyer ..korang takkan boleh daftar nyer dgn nama ezzuraza.blogspot.com pun...hehehehe...

Tp..dlm kata takder masa tu..nape..aku ader je masa.. kejap tgk utusan ker..malaysiakini ker..paling tidak pun maybank2u.com...hahaha..Lu pikir la sendirik....

2 comments:

BLADE EDGE said...

salam bro...

lama xde post baru.. apa citer??

Q said...

idea..idea..idea..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...