Klik Klik

Monday, December 13, 2010

Rayuan Hatiku..Kami Merayu!




1.Ceritakan satu pengalaman anda bersama mereka yang merokok yang mana anda amat tidak suka sama sekali sikap mereka itu ..
Emmm..kat mana ekkk...ha..ingat2..ni mmg advance and tak makan saman nyer perokok nih..merokok dalam bas..haa..pengalaman ngeri nih..berkepul-kepul asap ke belakang...

2.Rayuan anda pada mereka ...
 

Err..tgk dulu ekk kat mana nak merokok tuh..kami paham sgt kalo nak merokok..so pahami la jugak kami nih...
Kalo asap rokok tu datang macam ni tak apa!!..




3.Cadangan anda kepada kerajaan terhadap isu rokok ini ..

Cadangan...rasanya...cadangan aku..laksanakan betul2 apa yang telah ada sekarang nih.. rasanya dah bnyak action yang diambil..cuma keberkesanan tu jer..mgkin menjadi tanda tanya..takut nanti tambah lagi action..lama2 satu pun tak ter handle..!!!

Jom..join segmen..Klik Gambar En.BEN di atas...!!!

5 comments:

*cilipadi=hafizah* said...

hoho...memang..macam2 buat..kalau dah ketagih..sush nk berenti..hanya diorng sendiri yg mampu mengubahnyee..
aye foloo cni..

Makbed said...

kalao kuar asap tu duit kertas kepin2 , aku tak kisah gak. ahahhaha

Lulu caldina said...

katakan TIDAK kepada rokok..

A.D.A.M. said...

Asap rokok mmg x best.

✿ CikCimi said...

ban je semua rokok.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...