Klik Klik

Wednesday, November 10, 2010

Stesen Minyak


Kalo ikutkan..negara kita dah beberapa kali kan naik harga minyak..tp korang perasan tak..stesen minyak macam tu gak..maksud aku design dia larr..

sesekali wat la macam ni ker...





Tak pun mcam ni ker...yer lah nak tarik pengunjung..ni paten sama jerkk






Kalo bole wat cam ni pon apa salah nya kann..

Baru la..orang ckp negara maju..org berkata-kata..walaupun pasal stesen minyak jer..tul x??

7 comments:

alinac lover said...

hahaha..sempoi~

blogz n0ra =) said...

haha..baru la rajin pasni nak g isi minyak..hehe

Ezzu Raza said...

betul2..patut la bole jadi negara maju..ari2 g isi minyak..heheh

BLADE EDGE said...

patutnya stesen myk kat m'sia ni kene buat gini..

tengkorakemas said...

hehe mcm ni pun boleh jadi tempat snap2 gambar gak, baru best

eiela said...

creative tuh jadi takde la seragam je rupa stesen minyak kat Malaysia nih kan.

Jo Qusary said...

ok gak tu... dgn syarat tandasnya bersih dan cantik juga... penting tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...