Klik Klik

Wednesday, November 10, 2010

Because Every Country Is The Best At Something


Pagi2 ni nak berkongsi sket..so seperti yang aku tulih kat atas..ada satu survey mengenai apa yang best kat satu2 negara tuh..so dia panggil International Number Ones..so aku pun tak sure la method or modus operandi camane wat survey ni ..tp yang penting hasil survey tu Malaysia di nobatkan sebagai International Number One untuk Rubber Gloves.. Tp ada lagi yang menarik untuk negara lain..macam..

Amerika - Serial Killers
Thai - Kondom
Australia - Car thefts
Mongolia - Male Smokers (Selamat..ingat ke lelaki malaysia)
Philippines - Text Messaging (SMS)

Dan byk lagi..cuma besarkan gambar tu jerk..kang aku tulih kang korang tak tgk plak gambar tu..heheh..

6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

dasat oo amerika

My Little Diary said...

america mmg...

Tuan Tanah said...

good info la bro ezzu!

Jo Qusary said...

serial killers, seriously...hahaha

BLADE EDGE said...

salam...

fuh dahsyat!

USA-serial killers (mmg pun)
columbia-kokain (tokan dadah ramai)
tajikistan-intestinal disease (eerr..)
afghanistan-opium (dadah jugak??)

Ezzu Raza said...

Hehehe..tp korang perasan x??..COSTA RICA..no 1 dalam Happiness...hehehe..camna la dia wat survey..tuh..hepi je memnajang kot rakyat sana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...