Klik Klik

Monday, October 25, 2010

Tahukah Anda - Apa Faedah Tidur Berbantalkan Dengan Lengan Suami?

Cerita diambil drpd email seorang teman;

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA -) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)...FAKTA....sirius....

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.

Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.

so pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami?

Suami-suami semua, adakah anda shave licin ketiak atau biarkan berbulu?

4 comments:

Makbed said...

haruskah aku copy paste artikel ini unutk kebaikan bersama?

Jo Qusary said...

Lebih gemar berbantalkan potpourri lembut wangi berbau bunga ros drpd lengan keras tegang lelaki berbau peluh ketiak... yuck!

Ezzu Raza said...

Makbed: Sila2..no hal..promote la skalik blogger baru mcm saya ni..heheh

Jo: Hahaha..ni kajian jer..kebenaran kena test sendirik la..

Tuan Tanah said...

kebetulan lak lengan aku ni mmg jadi bantal tido wife aku. good info bro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...