Klik Klik

Thursday, June 7, 2012

Jersi No 9 Pasukan Euro 2012 Ada Toksik?!

Perghh. mcm2 kali nih.
Teringat citer yg ada masa satu world cup tu, air minuman yg kat tepi padang tu diaorang bubuh something supaya pemain cepat letih.
Tak tahu dah nak percaya sapa daaa. . .


LONDON 7 Jun - Satu penyelidikan yang dijalankan pertubuhan pengguna di Eropah menunjukkan jersi sebilangan pasukan yang bersaing dalam Euro 2012 bertoksik.

Kaji selidik terhadap bahan kimia yang digunakan untuk membuat jersi pasukan Poland, Sepanyol, Jerman, Rusia, Ukraine, Itali, Perancis, Belanda dan Portugal itu mendapati jersi kesemua sembilan pasukan kebangsaan itu mengandungi tahap bahan kimia yang membimbangkan. - AGENSI

Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

-gedek! said...

baik main bola macam kat kampong... tak pakai baju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...