Klik Klik

Tuesday, May 1, 2012

Berapa Gaji Minimum Blogger?

Blogger pun satu pekerjaan kan.
Berapa ek gaji minimum blogger?

Aku rasa satu ari nnti kene ada standard la.
yg femes mesti masyuk gila kan.
yg syok sendiri macam aku ni, mkn asap jer la.
hahajaha.

janji aku rasa aku suka apa aku buat.
ni hobi aku.
org ckp kalo hobi tak pk sgt pasal income.
kalo buat sesuatu tp amik berat pasal income tu dh jadi part time kan. dah bukan hobi dah.
amacam setuju.?

x setuju tak apa, jgn merusuh ya.
by the way korang tau ker berapa gaji minimum blogger?

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

doulnut said...

ko nak per bulan @ per minggu @ per hari @ per jam ? Aku rasa Rm3.50 per bulan kot. hehe

doulnut said...

RM 3.50 sebulan kot? ntah la. kena tgk berapa famous seseorang blogger tu.

aku_ein said...

aku xtau sangat pasal ber blog ni..

cuma aku ada baca, blogger pun ada kategori, ada yang wat job provoke, ada yang suka2..

yang provoke siap ada yang dapat job ratus2 ribu + access confidential doc..bukti memang aku xde, yang aku baca cuma dari blog gak..

kalau baca malaysia today kendalian raja petra (err..dia tu kira blogger ke??) dia ada banyak access super secret doc..

kalau ada yang dapat income yang rendah macam doulnut cakap tu, xpe la..janji halal kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...