Klik Klik

Wednesday, April 11, 2012

Kerja Untuk 'Cuti'

Ari ni ari pertabalan agung. Daulat Tuanku.
So cuti umum la ari ni ya.
Tp ada gak org tak cuti kan.
Yer lah, cuti hari ni, x salah 2 bulan lepas baru umumkan.
so ada company yang tak prepare utk cuti hari ini.

kalo keje gomen kompem la cuti.
nnti kira menderhaka pada raja plak.
so mereka yg terpaksa kerja ni camana? hehehe.

pada aku dah jd lumrah la kan.
kalo bos kata kene kerja, kerja la kita.
sapa plak nak bayar gaji kita nnti.

ada gak orang yang kerja ari ni untuk cuti.
sbb company x bagi claim duit, so dia bagi kita claim cuti.
dpt la xtra annual leave untuk kita.

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...