Klik Klik

Friday, March 23, 2012

Menghitung Jam

Dah masuk wad dah.
Mak ayah pun katanya nak bertolak dr kuantan dlm kol 10 gitu.
wife pun standby kat umah jap, td pas anta aku dia balik umah dl.

Tapi aku terpk pk gak nape baju kat spital warna hijau.
hehe. adakah org 'biru' yang mencipta design nih.
ntah. nnti aku nak tnya nurse la.

mesti dia pelik.
org tanya pasal operation.
ada ker tnya pasal baju.

bila lagi nak tnya soklan 'More Jutaria' kan.
aiseh. sebelum tu lupa plak nak tnya esok operate kul bape.
hehehe.

tnya jap lagi la.

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...