Klik Klik

Thursday, March 22, 2012

Erk..Kene Buang Hempedu?!!

Ini adalah lanjutan Entri sebelum ni..nak tahu baca SINI.
Setelah follow up ngan doc, akhirnya doktor menasihatkan supaya hempedu aku kena buang..

So procedure yang akan dijalankan adalah Laparoscopic Cholecystectomy
berbelit lidah nak sebut.
tp dalam you tube ada tunjuk camana pembedahan ni dijalankan.
Hebat sekarang nih..bukan setakat imagine..ni siap bole tgk procedure yg doktor dah jalan kan untuk pesakit lain..

Apa pun aku akur dgn ketentuan ini.
Allah Maha Mengetahui.

Tipula kalo aku kata tak gabra langsung...
Tp camana..aku kene lalui la jugak..
Macam kita lalui pmr..spm..degree..kahwin..anak...

Cumanya first time la nak bedah bedah ni...
Mgkin kene rehat berblog jap..ala mcm la aktif sgt..hehehe..

Esok pagi masuk wad...sabtu operate..fuhhhh...
Doakan semoga semuanya berjalan lancar... Amin!!

4 comments:

Nora Karim said...

saya pun dah buang hempedu bulan 3 tahun lepas... moga terus sihat lepas ni... amin... take care..

http://dialoguda.blogspot.com/2011/04/akhirnya-hempedu-dibuang.html

hamba Allah said...

kenapa bnda tu blh blaku ek??buang hempedu..ada kesan x kalo hempedu tu dh kna buang??

Cikgu As said...

assalamualaikum ... pg ni saya gi buat ultrasound ... detected galstone kat hempedu .. ianya kecik2 n byk ... sungguh risau ... mmg final rawatan buang hempedu ke?

Ramon Lewis said...

Kami dari Dr Jetox ingin mengucapkan Selamat Menjalankan Ibadah Puasa kepadamu.
Indah malam kerana bintang
Indah taman kerana bunga
Indah cinta kerana kasih sayang
Indah hidup kerana silaturahim
Oleh itu mari indahkan bulan Ramadhan dengan ibadahNYA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...