Klik Klik

Tuesday, January 3, 2012

OngBak Rindu

Aku terjebak.
Keluar dari kedai Ah Siong (Kedai Rakan DVD kami),
wife aku cakap dia beli citer best.
Aku ingat Real Steel nyer gambar dh ok.
sekalik dia ckp, citer ombak rindu dah kuar.
hampeh.
dah la aku yg suh dia kuar ngan kawan dia tgk citer tuh.
hehehe.
skalik dia p beli dvd plak.
ada propaganda nak suh aku tgk jugak nih.

balik umah, pas je aku mandi2 seme.
skalik citer tu dah terpasang.
aduyai, kompem kene layan jugak nih.
mmg pon. selamat!!

mmg aku layan sampai abis.
gilo.
selain dari citer hantu2, ni first time aku layan citer cinta melayu plak untk thn 2012.

Kata Aku: Aaron belum cukup gentleman, kalo dia x cinta kat lisa, nape dia 'balon' gak pd malam pertama tuh. Aaron patut tgk cite yang ramai2 mati kat TV3. ala yg slot kol 7mlm. Apa ntah tajuk dia, haa. tentang dhia. kat si Adi Putra tu lari balik cari balik bini first dia pd mlm pertama tuh. Tp aku lupa la cite tu byk pki bomoh, ombak rindu x ada!

Published with Blogger-droid v2.0.1

3 comments:

Anonymous said...

ejot, ko tak pernah baca novel ombak rindu eh? kan glamer sungguh masa kat gidai dulu.. maa...aku sendiri pon tak tengok lagik...miru kehai mo nai...

Anonymous said...

gomen...feda deshita...

Ezzu Raza said...

hehehe..tak la Feda...tgk la citer tuh..best la kalo nak banding ngan mana2 citer cinta kat malaya nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...