Klik Klik

Wednesday, January 4, 2012

901 Dan Nur Amalina

Sekali lagi jgn campur aduk kan tajuk di atas.
cuma harus aku ingatkan kat mana kita dapat info berkenaan dua topik kat atas tuh.

Ttg 901 tu dah mmg sahih, landskap politik kita mmg begitu.
Nak PRU nnti korang akan dgr mcm2 citer keluar.
Ia ibarat pekasam yang disimpan lama2 supaya sedap rasanya bila dh cukup masa utk dikeluarkan.
Atau ia juga mcm budu, bila dh seme bakteria yg patut keluar makin lazat di cicah.
Heran kan, org suka dgr citer peribadi dari nak tau apa yg dia mmpu buat utk kita.
sorry to say, bab politik ni aku sukar nak percaya sapa2.
sbb nye demi kemenangan org sanggupkan lakukan apa saja. korang pk sendiri la makna perkataan apa saja tu.

Nur Amalina? kalo itu gambar dia, marilah kita doakan dia pulang ke pangkal jalan. dia lupa byk perkara tu. yg orang boleh access gambar2 dia sesaat lepas dia upload. tak payah la kita nak tambah ajinomoto plak. lepas semayang, tadah tangan mohon Allah beri petunjuk pada sekalian umat islam. mudah bukan. Amin.

Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...