Klik Klik

Wednesday, December 7, 2011

Hebatnya perkataan 'MUJUR'

Harini kete kawan aku brekdown.

memang betul pun handbrake kete yang tak bole down.

tgh2 traffic light lak tuh.


maunyer tak panic.

tp dlm sedar tak sedar.

berpuluh puluh kali kami menyebut perkataan MUJUR.


mujur ari tak ujan, mujur aku kenal ramai kawan kat honda, mujur dia yg bwk bkn wife dia yg bawak, mujur ada tempat berteduh, mujur hp x pakai prepaid so tak ada isu x dak kredit,

mujur bkn brekdown mengejut mcm engine tiba2 berhenti ker dan macam2 mujur kitaorang sebut.


dlm separa sedar, mujur tu jugak yg buat kitaorang rasa bertenang sket. paling tidak x de lah mcm org tak tentu arah.


hebatkan perkataan mujur.


dan yg paling penting, Alhamdulillah mujur x rosak sampai kete kene tarik. Amin.


Tips ketika berlaku keadaan mcm ni. cuba korang pk, n sebut mujur. InsyaAllah keadaan akan terkawal pada masa itu!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 comments:

Ejang said...
This comment has been removed by the author.
Ejang said...

mujur bukan keta aku...hahahhahaaa...gurau jek...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...