Klik Klik

Friday, November 25, 2011

Darkness Batam

Aiyooo..
X cukup nak ugut pelajar mesia kat indon..
Ni laman web 1 Malaysia milik PM kita plak kene hack..
Adoi...
Nak kata tak bertamadun...tp bole hack laman orang...
Darkness Batam tu note yang ditinggalkan...


Aku pun google la..darkness batam ni kuar..
byk gak..
Tapi yang menarik perhatian aku..
Laman ni..



Ramai yang tuduh indon yang wat kerja nih..
Pada aku tak payah la nak tuduh2..
Dah byk dah contoh..
Byk org tengah nak laga-laga kan kita..
semua tu ada kepentingan...
takder bukti toksah cakap..

tapi sat ni ..aku bukak laman web 1 malaysia still tak leh nak access..



Hope..pekerja IT kat JPM cepat2 la settle prob ni ekk...

1 comment:

BLADE EDGE said...

indon ni kdg2 ntah ape2, ndak dia jer btul. buat apa la buat sukan sea kalo skadar nak tunjuk2 terer tp xmau terima kekalahan? mcm2 hal la diorg ni...

biasa la, org tgh pulak ambik kesempatan. kdg tu xde kena mengena pun dgn mana2 pihak, skadar menangguk di air keruh jer utk keruhkan lg suasana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...