Klik Klik

Saturday, October 22, 2011

Saddam, Osama, Gadaffi, siapa pula selepas ini?

betul kata orang what u give u get back.
ada ubi ada batas, ada hari boleh balas.
semalam kita dapat tau gadaffi plak kene bunuh.
ketiga tiga org ni seme kene bunuh.
semenya islam!
aku bkn nak wujudkan apa2 provokasi ker, tp sayangkan..
mgkin apa yg mereka dah lakukan pada rakyat or masyarakat tu dapat diterima akal.
akhirnya mereka mereka ni yg menanggung akibat.
kita kat sini harus bersyukur, bole lagi p surau, p pasar, p jalan2 dgn aman.
mmg la sesekali kita rasa tertekan dgn cost of living, duit asyik x cukup jer, jeles tgk org kaya raya.
tp, dr satu sudut ucapkanlah Alhamdulillah. kurang2 pun korang x perlu risau pun masa membelek blog aku ni tanpa di ganggu peluru or torpedo sesat!
byk pengajaran kita bole ambik, jgn dok teruja sgt nk tgk gambar or video saat mereka mereka ni di bunuh, ada hikmah di sebalik setiap kejadian.
kalo ikut cara barat, kompem diaorang pk lain.
memburuk buruk.or memperlekehkan islam. itu je agenda mereka.
apa pun gud luck libya! anda yang menentukan hala tuju negara anda dan bukan kami!
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...