Klik Klik

Thursday, October 20, 2011

Peserta Maharaja Lawak Mega

masihkah kau ingat tntang maharaja lawak? ala yang kumpulan sepah yang jadi juara tu la.
so astro warna nak wat maharaja lawak mega plak.
gabung tiga negara, mesia, singapura n indon.
aku pernah tulis artikel yg utusan mengkritik rancangan maharaja lawak nih.
so aku pun dok tggu2 apa komen dari utusan.
seingat aku utusan kritik rancangan lawak x bermanfaat pada kita, especialy org melayu lar.
x ingat word apa diaorang kaya, wat masyarakat malas berfikir ke x berdaya saing.
x kisah la, nama pun kritikan, kalo ckp yang sedap2, elok2, x best la. hehehe.
apa pun , pada aku dah involve negara jiran pun ada baiknya. selain drpada menambah pelanggan astro dpt jugak kita mengukur tahap kreativiti pelawak negara kita. mana tau satu hari nnti bule bertanding ngn mr.bean ker? x mustahil kan?
by the way ni senarai peserta yang disenaraikan oleh astro:

SENARAI PESERTA

Berkumpulan:
Pimai ( Sathiya, Imuda, dan Mat Over)
Hiro (Hamdan, Ilya, dan Ropie)
Boboi (Afdlin Shauki dan Harun Salim Bachik)
Anje (Achong dan Joey)
Osbon (Mr Os dan Abon)
Bawal Power (Bob Kuman dan Sobri)
Rap (Aziz Kota, Pak Lah, dan Rama)
Comel (Radhi Khalid dan Bell ngasri)
3G (Yassin, Didie Alias, dan Enot)
Syok (Suhaimi, Ifa Raziah dan Arif Sudin)
Gebu ( Hani dan Azian)
Bawel (Dodon Jambul, Amin Bawel, Dadang Ragas)
Lanun ( Jegan, Elyas dan Saiman Al Farisi)
Saehu (Eko, Bocil dan Vicha)
Caer (Adeteo, Mister Ibo dan Lugiana)

Solo: Adlin Aman Ramli , Jalil Hamid
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...