Klik Klik

Wednesday, October 26, 2011

Harga tiket final piala malaysia mungkin turun!! Apa dah jadi bumbung stadium bukit jalil?!!

peminat ganu n N9 da beli tiket ke?
jgn beli lagi ekk, mgkin kalo ader rezeki harga tiket mungkin turun.
mgkin kalo x ada apa2 berlaku kat bukit jalil, game bule main kat sana then yg penting harga mgkin remain sama. tu yg penting.
tambahan pula peminat yg dtg bukan dekat2. kesian la kat diaorang.
by the way, aku baru tau nape reason wat kat shah alam.
mulanya hampa gak, ye la kat shah alam public transpot susah nak dapat.
tu wat pk dua tiga kali nak pegi ke x.
tp bila memikirkan artikel yg kuar kat star smalam,lagi bahaya.wat apa2 berlaku lagi susah.
tambahan pula kita dah experience kat ganu ari tu kan.
ok, berbalik pada asal kita tggu sampai jumaat, dn doakan harga tiket turun!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...