Klik Klik

Tuesday, October 11, 2011

Bantuan Persekolahan RM 100 Dan Baucar Buku RM 200 update

bantuan rm100 akan disalurkan pada bulan disember nih! jgn terlepas plak. Lagi mengenai hak kita or anak-anak kita.
Jgn ambil acuh tak acuh..



So ..kalu kita ada anak2 dari Darjah Satu sampai Form 5, ingatkan suh dapatkan info ni dari guru2..
sure diaorang kene amik tahu..
Mak bapak pun kene ambil tahu juga..mgkin bole check dgn kementerian pendidikan ker...

Lagi satu tentang baucar buku, suka aku ingatkan ..baucar ni tak bole ditunaikan..
pastikan kita beli buku yang benar2 kita perlukan..
Yang layak untuk dapat baucar ni dari Form 6 , matrikulasi, sampai peringkat IPTA n IPTS...
Baucar ni pun sama , tnya pihak berwajib cara nak dapatkan baucar ni..


Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

Anonymous said...

nak tanye la..lau sye ni PJJ pun leh entitld dpt ke..sebb stakat ni tak state lak full time/ part time student....

sye beranggpan smua pelajar means part time n full time...

Ezzu Raza said...

InsyaAllah semua dapat..selagi IPTA or IPTS tu berdaftar dengan MQA..apa pun bole dapatkan maklumat dari Kementerian Pengajian Tinggi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...