Klik Klik

Tuesday, August 16, 2011

Nak Harap Org Komen or.. Nak Harap Orang Baca ??

Kalo la ikut kata nafsu..dua2 nak la..sbb bila komen baru la rasa ader orang baca..

Tapi..bulan2 pose..sbb mmg kita bgantung pada nafsu kita jer..kita rasa ..seme kita nak..

Kalo kita baca jer..tp tak komen..tak semestinya kita tak suka kat entry tu..

Mgkin kita rasa senang kalo kita tak cakap apa2.. kita dah jenguk kat blog tu pon dah kredit dah pada owner blog tuh..

Elok jugak kot..bulan2 puasa ni ..kita tak banyak komen sana..komen sini.. mgkin masa ni kita amik peluang komen diri sendirik..Muhasabah dirik!!..

3 comments:

Farah Awang said...

thumbs up!

CT NoArIzAh ArIs said...

Dalam bulan pose ni ramai yg suka baca dr komen takut tersalah komen ada yg terasa hati...bagi kita ayat tu ok tapi yg membacanya tak ok....masuk baca je dh bagi kedit kat tuan punya blog, itu dh cukup baik dah!!

belog|amiyo said...

kadang2 org komen 2 3 orang je tapi page view beribu sehari. ini berdasar pengalaman. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...