Klik Klik

Wednesday, July 6, 2011

Liga Super 2011 - KALAU

Malam ni liga super akan melabuhkan tirai nyer...
Macam2 tahun ni..elok la habis sebelum datang Ramadhan..Bole wat amal ibadat plak nnti..

So malam ni..

KALAU kelantan menang atau seri malam ni dengan sabah..MAKA kelantan lah juara liga super 2011..first time jadi juara

KALAU kelantan kalah...selangor menang dgn perak, seri tak boleh..MAKA selangor liga super 2011..dengan rekod juara liga super 3kali berturut turut..

KALAU kelantan kalah, selangor juga kalah..tapi terenganu menang lebih dari 3-0 keatas Felda united (seri pun tak cukup)..MAKA terenganu juara liga super 2011...first time jadi juara gak nih..

Itu cerita juara...apa citer bab yang nak terkeluar dari liga super nih...
yang ni straight fwd sket...

KALAU pahang menang, kl kalah atau seri..MAKA kl terjunam ke liga primier musim depan..
dan sebaliknya..KALAU kl menang pahang kalah atau seri..MAKA pahang lah yang terjunam..

KALAU kl seri, pahang pun seri..MAKA Pahang yang terjunam..

Begitulah kisah KALAU..untuk Liga Super Musim 2011 nih...

Apa pun aku ..personally tersangat la sedih nyer...
Presiden FAM Sultan Pahang..tapi skuad negerinya....mmmm....
No komen...

Tolong kembalikan zaman kegemilangan 2004...

1 comment:

belog amiyo said...

banyak nya kalau. =__=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...