Klik Klik

Friday, December 24, 2010

Dah Tercapai ke Azam 2010?

Lebih kurang seminggu lagik kita..akan sambut tahun 2011 ...mcm biasa..kalo yang sibuk memanjang tu akan cakap..'eh..dah nak tahun 2011..cepat nyer..'
Tp apa pun..camana ngan azam 2010..dah tercapai ker?? ke..azam 2010 pun dah lupa...

Sebenarnya..sapa la yang reka azam ni? adakah insan yang bernama Azam yang reka..x de kene mengena pun kan..kalo tak tercapai azam kita tu..tak de sape pun nak marah..dan..tak kene buang kerja pun..jangan risau..

Elok jugak kita berazam..at least tahu lah hala tuju kita tahun tuh...tak la rasa macam kosong jerk..so apa lagi..kalo yang bole capai azam 2010 tu..cepat2 la bagi tercapai..ada seminggu lagi nih...pulun wehhh...

4 comments:

Jo Qusary said...

berazam utk maintain stylo...

Aboy93 said...

azam 2010 saya ialah nak jawab spm.. so da jwb... maka tercapai la ipian saya.. huu

My Little Diary said...

salam

apsal awak nya list blog tak masuk dlm dashboard list saya ek!?
nak kata tak folo... dah lama folo.. huhu
camne nak buat?

BLADE EDGE said...

salam...

hjg thn 2010, saya dah berenti keje..skrg tgh cr keje lain pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...