Klik Klik

Saturday, November 20, 2010

What If The Largest Country Had The Biggest Population ?


Paham x? cheh ..mcm la aku pandai sgt..ni nak citer bende menarik sket..apa akan jadi kalo kita relocate balik population kat satu2 country tu compare ngan keluasan sesuatu negara tu..maksudnyer..contoh kalo populasi kat mesia dlm 28 juta ni kita sepatutnye duduk kat negara mana...nak tahu ..? tgk peta tuh..kita patut duduk kat negara FRANCE..perghh..takyah susah2 nak g tgk Zidane...hehehe..byk lagi yang menarik..aku bagi peta dunia skang..tp ader gak yang tak berubah kedudukan..mcm tertera kat gambar atas..


Menarik kan..enjoy...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...