Klik Klik

Thursday, November 18, 2010

Siapa Kata?

Siapa Kata pisang tak boleh berbuah dua kali...?? Tp kalo pisang ader dua sekali amacam?



Siapa kata Hantu susah nak jumpa..ehh boleh beli lagi aper...



Siapa kata kalo bela ikan x bole bawak jalan-jalan..




Siapa kata 'camel balls' tak bole makan..(erkkkk...)..



So..sebelum kita berkata-kata..kena tgk gak alam internet nih..macam2 ader wehhh..

10 comments:

tengkorakemas said...

siapa kata blogger tak boleh buat duit? :D

My Little Diary said...

pisang tu cool.... kembar dua, kalau org pompuan makan mesti dpt anak kembar dua... haha... juz kiddin'

Ezzu Raza said...

Betul tu tengkorak emas..hehehe.

BLADE EDGE said...

salam...

aduiihhh..xblh blahh laa..telor unta blh dbeli...hahahaha :-DDDDD

MyZone~theUn4given said...

mcm2 ader..yang camel ball tu mmg xleh blah..wakakakaka

ila haron said...

xterkata.....lalalalala....

nice blogs...salam perkenalan.......

~aTieSs~ said...

salam...

best info nyh. =) menarik..

sye bru jd follower en.ezzu
best lh entri2
sye suke bce..
bleyh tambah info sye.

salam aidiladha//

Gadis Kampung said...

tak boleh nak kata2 apa2 dah..memang dasat la...tabik la kat owner blog nie...

Anonymous said...

Ini merupakan sumber yang berguna indah yang anda menyediakan dan Anda memberikan gratis tidak ada biaya. Saya suka melihat situs web yang memahami nilai dari sumber yang berguna memberikan kualitas secara gratis. Ini? S yang lama apa yang terjadi di sekitar datang sekitar program.

Anonymous said...

Ini adalah artikel bagus untuk dibaca , terima kasih untuk berbagi .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...