Klik Klik

Saturday, November 27, 2010

Nak Tahu Cara Mudah Anda Kurus atau Gemuk?

Sejak menteri kesihatan wat kenyataan yang lebih separuh rakyat malaysia ni gemuk..mcm2 spekulasi timbul lar.. ada yang mula rasa takut ..ada yang tersenyum gembira..ada yang kata inilah peluangnya!!!...

Mudah jer..yang rasa takut tu dah tentu la..orang2 yang merasakan diri nya gemuk..pastu dah la umum satu negara lak tuh..ilangkan kompiden dirik sendirik jer...

Yang tersenyum tu..dah tentulah orang yang jual produk2 kesihatan..inilah masa yang paling sesuai nak wat marketing..menteri umum beb..tak yah susah2 nak canang..satu malaya tahu lebey separuh rakyat kita ni gemuk..bila gemuk..mcm2 lah penyakit datang kan..

Tapi aku nak kongsi  iklan yang menarik ttg gemuk ni sebelum aku tunjukkan cara mudah nak tahu yang anda tu kurus ke gemuk..tp..khas untuk lelaki jer tau....



Tp... cara yang paling mudah nak tahu anda gemuk ke tak?? Tgk iklan nih.......


Sorry kalo tak senang...paham x?? hehehe..

5 comments:

zaMir said...

tips yg mnarik....bleh cube nih...huhuhu..berisi je...ok kot..drpd kurus sgt pun x best jugak

Jo Qusary said...

saya tak gemuk... tapi apsal saya tak nampak gak??? hehehe

wahida said...

hahaha...dah terbaca n3 ni...

Tuan Tanah said...

bro ezzu,itu kalau tips nak tau gemuk atau tak, tapi kalau nak tau adakah anda super gemuk adalah kalau tengok depan cermin pon masih tak nampak. haha!!!

Anonymous said...

I be enduring infer from a few of the articles on your website at this very moment, and I really like your line of blogging. I added it to my favorites trap period file and resolve be checking stand behind soon. Please check out my position as well and let me be familiar with what you think. Thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...