Klik Klik

Friday, November 12, 2010

Nak ramai follower ker..pembaca...??

Mgkin aku terlalu awal nak citer bende nih..tp tak salahkan pk ke depan sket..

aku rasa dua2 penting..kalo ramai follower mgkin akan menarik lagi ramai pembaca kan..yer la..mesti org pk..naper ramai nak jadi follower..apa yang best kat blog dia tuh..mesti org tertanya tanya kan..haa..follower ni daya tarikan kan..

err..apa lagi ..jadilah follower aku..hehehe..





gambar kat atas tak ader kene mengena ngan entri aku nih..cuma kalo dunia luar..kalo kita ramai pengikut (follower) mesti kita eksyen sket kan..jadi cam tin pepsi tu lar..hehehe...tak baik menindas yang lemah!!

5 comments:

Jo Qusary said...

aikk... camne aku jadi follower ko nie, tak sedar tertekan follow le hehe....

nak ramai teman tapi mesra je...

KBSM said...

hahaha..dah lama dah jadi follower dia...

My Little Diary said...

dua-dua penting... sapa nak folo saya pulakk..hehe


entry terbaru "jangan kau ucap selamat tinggal"

Mama Zara said...

seikhlasnya, sy lagi suka kalau ramai readers dari followers, tp x kesah la kalo ramai yg follow tp x baca pun :)

BLADE EDGE said...

salam...

bagus bila ramai readers, sampai la mesej yg kita nk sampaikan tu..kalo jadi followers lg bagus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...