Klik Klik

Friday, November 5, 2010

Kenali Samseng Jalanan!!

Biasa tak bila bawak kete..tetiba orang wat kurang ajar ngan kita..takdelah aku ckp dia caci maki korang..cara pemanduan tuh..tak pk keselamatan orang langsung..Antaranya:


1.Kompem nak masuk simpang tak bagi signal dah..tiba2 je jorang tgk ade kete menjengah kat depan korang..kita yang terhegeh2 tekan brek..

2.Nak take over..ishh..apa kelas ikut lorong kanan..lorong kiri laa..jalan kat mesia kan luas..kalo kat highway tu ikut lorong kecemasan..korang tak sedar ke tu lorong diaorang..

3.Hon adalah biasa..apa2 sket hon..itu kan medium perhubungan diaorang..

4.Kat mana2 kelajuan minimum diaorang adalah 110 km/h

5.Parking..mana sempat jer..

6.Kalo diaorang jumpa sesama diaorang..race di merata rata tempat adalah kegemaran mereka..pedulik apa diaorang kat org lain..

Itu lah antaranya ..korang aa list nak tambah..heheheh...

5 comments:

Jo Qusary said...

Pastikan anda menyimpan bazooka dlm kereta supaya senang nak tembak mereka dari jauh bila mereka buat perkara2 tersebut di atas... huh!

Pala Maldini said...

kalau kat highway suka 'cucuk' belakang dan asyik guna flash high beam

tengkorakemas said...

hehe bro, pernah dgr kajian tentang kebanyakan org berubah sikap sebaik sahaja masuk kereta sbg pemandu?

di luar sopan santun, bila masuk kereta jadi pemandu mula maki hamun sana sini

saya pernah baca tapi dah lama dah, tak ingat sumbernya huhu

Ezzu Raza said...

Simpan bazooka..?? cadangan menarik tuhh..hehehhe

BLADE EDGE said...

salam...

pernah jugak kdg2 tu diekori pd jarak dekat siap dgn high beam skali kat kita..geram toksah citer la..mmg rasa nk lempar jer spana ker tukul ker kat drebar xreti bahasa tu..

ada skali tu, dah la ikut jarak dekat siap dgn high beam..pastu lalu sebelah kita siap sound lg..xpuas hati apa ntah membebel bangang btul..pastu sampai kat lampu merah dia berenti..apa lg, kita ikut lorong sebelah tunjuk jari 'tu' laa..pale hotak dia buat high beam pastu sound2 org mcm jalan tu bapak dia punyer...bangang btul!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...