Klik Klik

Monday, November 15, 2010

Kantoi!


Gambar mengungkap seribu satu mesej.. x payah lah aku nak ulas lebey2 gambar kat atas ekk..
ari ni muka depan utusan ader cakap pasal kes perceraian yang menjadi2..ada baca?
antara punca2 yang jelas..masalah akhlak n campur tangan orang ketiga..

mmg ..dah kawen mmg byk dugaan..dulu rilek jer..indah2 jerk..semuanya hebat2 belaka..
sekarang ni bkn jer kaum adam jer..kaum hawa pon dah advance..x caya..ni keratan akhbar gak nih..


so senang citer ..skang ni bukan lagi zaman lelaki jer nak monopoli wat jahat..wat curang ker..pompuan pun apa kurang nye kan..yang penting dua2 kene ada tanggungjawab..rasa hormat antara satu sama lain..tul x..insyaAllah kekal rumah tangga...

8 comments:

My Little Diary said...

salam,
kena saling hormat dan mempercayai.. insyaAllah rumahtangga kekal ke akhir hayat

Jo Qusary said...

nasib baik aku single lagi... hepi je hidup aku lalala~

Lelaki Ini said...

betul2!!!
pompaun pun leh jewk curanG!

eiela said...

dalam perhubungan kena ada kejujuran tuh penting. dua-dua pihak mainkan peranan.

makcikkantin said...

salam kenal,

n3 nampak interesting, nanti nak baca lagi..harap2 sampai khatam..:)).

mia said...

setuju, dua3 ada tggjawab..dan kena sedar bahawa diri telah dimiliki..mmg nafsu tu ada..tp bila pk tgjawab dan anak3, mgkin rasa tu bole pergi sndiri..dia da jadi pasangan awak..mcmane pon dia, kena terima..jgn pgi cari yg laen pulak..aceh..sy bckp mcm da kawen pulak..haha..nice entry ni...

yut said...

kena horamat menghoramati antara satu sama lain..saling mempercayai..tak yah nak notty kat luar 2..dah ada suami,isteri dah berbaloi apa pun singgah la blog yut http://aku-sayuti.blogspot.com dan fan page http://www.facebook.com/pages/Blog-yut/165196373499733?v=wall saya blogger baru lagi..kalau ada salah leh tegur ok..

Tuan Tanah said...

bro ezzu, ko mmg pakar la bab² gambar pelik nih. haha!! ini lawak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...