Klik Klik

Sunday, November 28, 2010

Help Desk Officer..Please Help!!

Zaman skang ni..org cakap ..seme bende bole carik dlm internet..klilk sana-klik sini..kompem dapat la apa yang kita nak..

Tp..kadang2..apa yang kita nak tu tak jumpa..aku bg contoh la..mcm ..kalo kita melayari laman2 web yang menawarkan mcm2 perkhidmatan..tp kita masih x clear dgn perkhidmatan tu..pastinya kita akan klik..Hubungi Kami or Contact Us tu kaannn...

Aku berasa sungguh terkilan ..tahap guling2 kalo apa yang kita dapat dari help desk officer tu berbunyi begini.." Encik bole melayari web kami utk mengetahui lebey lanjut..semuanya ada kat sana" ...Erkk...masalahnya ..sbb kita still x clear la kita tepon mintak tolong clear kan...uihhh...please la ek..kalo dah help desk officer..tolonglah dgn penuh ikhlas...tul tak...lotih pakcik...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...