Klik Klik

Tuesday, November 23, 2010

Career Fair or Couple Fair ?

Ahad lepas aku g Career Fair kat PWTC..saje temankan wife aku..g tgk kot2 ader kerja yang bole offer lagi bagus ker...

Tp kalu aku nak citer apa job yang diaorang offer tak best la kan..sure korang tak berminat nyer..kalo berminat..kompem korang pun pegik sendirik...hehehe..

So ape nak dikongsikan..aku selisih ngan remaja laki n pompuan nih..n bukan niat aku pun nak dengar perbualan diaorang tu pun..kan korang ckp aku bz body plak..so ..nak tahu apa yang aku dengar..

aku dengar si pompuan tu ckp..'Eh.. awak ni ..tak pernah bercinta ker? ' ...tu jer la yang aku dengar pon..jawapan dari lelaki tu aku tak dengar..

tetiba aku toleh kat entrance balik.n.aku tanya wife aku balik ' Yangg..kita ni kat career fair ker couple fair? ' ..bini aku terpinga-pinga sebelom aku cerita kan hal sebenar...hehehe..

Bagus jugak career fair ni..kalo ader niat tak baik ..bole wat secret affair!! hahaha

1 comment:

kella said...

hehhehee.. memang pun, byk tempat pun yang boleh nampak cam couples affairs.. kengkadang tu diorang saja je datang nak berdating kesitu.. dah abis tempat nak pergi.. so boleh le pergi tempat2 fair camtu.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...