Klik Klik

Thursday, November 18, 2010

Bukan HD jer..kini 3D!!

Perlawanan EPL dalam 3D



KUALA LUMPUR 16 Nov. - Panasonic Malaysia Sdn. Bhd. (Panasonic) hari ini menjalinkan kerjasama dengan ESPN Star Sport bagi menayangkan beberapa perlawanan bola sepak Liga Perdana England (EPL) dalam bentuk tiga dimensi (3D) selama tiga musim bermula tahun ini.Berita Lanjut..SINI



Wahh..kali ni..bkn setakat HD jer dahh..tu pon kalu tgk live..jerawat pemain pon bole nampak clear..heheh..
ni dah 3D plak..aku rasa ..kita tak payah susah2 la kumpul duit nk g tgk live kat tpt diaorang..ni dah berbaloi-baloi dah nih..tgk kat umah lagi best..hehehe..
 
Hebat kan..teknologi nihh....

2 comments:

BLADE EDGE said...

salam...

ada spek 3D tak?? br syok nk tgk :-)

Tuan Tanah said...

naik ler yuran astro lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...