Klik Klik

Thursday, November 11, 2010

'1001' Cerita Blogger Baru

Contest : Cerita Kreatif ini ditaja khas oleh




 Mula2 jadi blogger baru mmg kene jadi syok sendirik..'senyum' sendirik dulu..yer la..dah tahu dah..sapa nak la sudi nak baca blog kita ni kalo bukan dirik sendirik..


Walaupun tanduk tak tumbuh agik..tp dah ada follower 50 orang tu..bole la baiki senyuman tu..repair mana2 gigi yang dah jongang tuh.. 



 kalo rasa dah nak down dengan entri sendiri or blog sendiri..rajin2 la usha2 blogger yang dah lama..sesekali pinjam 'tangga' dari blogger lama tolong teropongkan..x salah kan..


Tp ingat..jgn sampai tersalah mintak petunjuk..bukan aper dunia blog ni luas sgt..yg bawak ajaran 'sesat' pun ramai..



Yang paling penting..ketika dihimpit dengan 'komen' yang ntah apa2..kita mesti bersatu sebagai "rumpun"  yang sama..






Sentiasa la kita ingat..Tuhan tu maha adil..kesenangan' akan muncul jua kepada blogger yang berkerja keras..


Ketika itu baru la tahu apa erti 'Macho' dalam diri kita




Adios..


12 comments:

miya said...

hahaha... sukala cerita ko ni. gud luck yah!!

KBSM said...

best jugak nie, good lak bro

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

good luck ye..kte sme2 suke2 je join menda ni...bole + kwn kaaann...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck..LM pun suker2 je masuk ni.

nur said...

menarik.. hmm.. join jugak ni
ALL IN ONE

chentaMAYA said...

gud luck. folow u~

tengkorakemas said...

hehe ringkas dan menarik, saya lak punyalah panjang haha

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Ezzu Raza. Shag ada award khas utk anda. Meh kutip ;) http://shagcomot.blogspot.com/2010/11/award-top-50-followers-award-for-my.html

Lelaki Ini said...

gud luck!

FareedSairi said...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

BLADE EDGE said...

salam...

good luck utk semua blogger baru!

Mama Kembar said...

good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...