Klik Klik

Monday, October 11, 2010

Dr. Harlina - Tabah


Apapun tahniah di ucapkan kepada pasangan pengantin nih..aku pun tak melepaskan peluang tgk "live" smlm kat TV3..Tetiba aku ngan wife serentak cakap..muka diorang ni macam Remy Ishak ngan Tiz Zaqyah plak..ada la iras2 kot..apa pun aku ada 2 alasan yang mengatakn Dr.Haslina tu tabah orangnya.

1. Pakaian pengantin pompuan masa potong kek tu lain mcm jer kan..terlalu 'galaxy' larr..tp apa nak wat kan tema angkasa..

2.Pastu kek tu bole plak bentuk soyuz..adus.. korang tak rasa ker..kalo la korang jadi pengantin pompuan..aku tak rasa naluri sebenar dia nak kan kek spaceship..mesti nak kek yang comel2 jer..

Sbb tu la aku rasa Dr.Haslina tu tabah org nya..demi nak merealisasikan hajat suami dia tu..maka redha je la kan..apa pun tu pendapat aku..ok la tu bg komen dia tabah jer..bukan aper pun...Semoga Bahagia Hingga Ke Anak Cucu Cicit Piut...Miut...AMIN.

4 comments:

Kancilbiru said...

mungkin diorang berkongsi citarasa yang sama...dorang ni kan simple jer....belasah jer la apa orang nak kasi...ekekeke

Ezzu Raza said...

harapnye begitu la..jgn rumah dah siap pahat berbunyi udah la..

nur said...

kena la tabah sbb sang suami dah menjadi public figure- dah macam artis dah

ALL IN ONE

Ezzu Raza said...

hehe..tul tu..sokong 100%

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...