Klik Klik

Thursday, October 21, 2010

Budak-Budak Sekolah

Ada 3 kejadian yang melibatkan budak sekolah membuatkan aku mmg terkejut tahap gaban la..
  1. Masa dlm LRT aku tgk budak sekolah , pakai baju sekolah , mengorat seorang awek ni..aku rasa awek tu confirm la lagi tua n nampak mcm dah bekerjaya pon..cara mengorat mcm la diaorang dah besar panjang dah..
  2. Masa aku tunggu wife aku kat klinik..aku park kete aku kat depan bus stop..kat bus stop tu ada dua orang budak sekolah tgk isap rokok..tp membelakangi jalan la..tp aku lagi terkejut sebab kat depan bus stop tu ada balai polis!!!..
  3. Nak dijadikan cerita gak..masa tu gak ada sorang budak pompuan n budak lelaki dok lepak..tetiba pompuan tu bukak tudung..n suruh laki tu ikat rambut dia..n pakai balik tudung tu..aiii...pelik2..selama ni tak reti ikat rambut sendirik ker...

So..skang ni ...aku tak salahkan sapa2..melainkan mak bapak diaorang..adoi...ada diaorang concern ke..
tolong la ekk..aku harap sangat aku bole handle anak aku jgn jadi mcm ni !!

6 comments:

My Little Diary said...

hehehe... yg no 3 tu mmg kelako... "aikk!! selama ni tak reti ikat rambut sendirik ker." nak bermanja lah tu...


http://cikidis.blogspot.com/2010/10/budak-dalam-ni.html

cuteyes said...

aduyaii..zaman skrg mcm2 da.huhu..ikat rmbut pun x reti?

Ezzu Raza said...

tu la pasal..mcm2 skang nih..

mia said...

pendidikan agama tu pntg

tintasutra said...

salam ezzu, polis tangkap bebudak merokok ker? risau gak apa anak aku buat blakang aku. nak lari ni.... p skodeng anak-anak tu kat pagar skolah

Ezzu Raza said...

tu la masalahnye! Kalu kt dpn blai polis pn diaorg berani.sesekali kena wat spot cek! Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...