Klik Klik

Tuesday, September 21, 2010

Subhanallah..

Gambar pokok berbentuk tulisan Allah di sebelah masjid Sungai Masin, Batang Kali.

Balik2 dari cuti raya ni..bila bukak email..selambak email2 mengucapkan selamat Hari raya dan maaf zahir batin..terima kasih diucapkan atas ingatan tulus ikhlas dari rakan2..

Kalo dahulu seronok gak dapat kad raya.penuh sentimental la..skang ni ..mm..sms je la..kalo email pon..kompem main fwd je la..x pun copy n paste..nak menaip sendirik jgn harapla..kalo la bole trace sapa la yang original skalik menaip or menulis email/sms tu..rasa cam nak bg hadiah jer..sebab dia je insan yang menulis dgn penus tulis ikhlas. kita ni..bak kata iklan "hanya satu klik shj" ..semua nye beres..

apa2 pun aku nak berkongsi gambar ni..dapat dari teman..semoga kita lalui syawal ni dgn penuh makna..dan teruskan amalan2 baik kita di bulan ramadhan lepas..amin...

1 comment:

tengkorakemas said...

Subhanallah..banyak lagi kejadian yg wujud utk kita berfikir kebesaran-Nya..

hari tu ada dapat kad raya dr blogger..so masih ada lagi tradisi kad raya ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...