Klik Klik

Friday, September 24, 2010

Sebab itu saya "CooL"..


Laporan berita Harian..

Suspek utama nafi terbabit bunuh2010/09/24
Peguam dakwa 2 beradik tak diberi peluang pertahan diri sebelum direman

Antara isi kandungan laporan ni:

"Mereka mendakwa tidak diberi peluang mempertahankan diri sebelum ditahan reman, katanya ketika ditemui di IPKKL, semalam.

Vijandran bersama peguam Ravi Nekoo dan Pushpa Ratnam tiba di IPKKL kira-kira jam 3 petang bersama isteri kedua-dua suspek utama sebelum meninggalkan pekarangan ibu pejabat itu 30 minit kemudian.
Difahamkan, isteri kedua-dua suspek itu dibenarkan berjumpa suami masing-masing kira-kira 10 minit. Ini pertemuan pertama mereka sejak ditahan 11 September lalu.
Dalam pada itu, Vijandran turut menyuarakan rasa kesal dengan laporan akhbar sejak kejadian berkenaan yang disifatkannya berat sebelah, sedangkan kes itu belum pun dibawa ke mahkamah.
Selagi kes ini belum dibawa ke mahkamah dan sehingga hakim memutuskan siapa yang bersalah, anak guam saya tidak bersalah.
Sepanjang berada dalam lokap sejak dua minggu lalu, salah seorang anak guam saya juga mendakwa dia ditumbuk dan ditendang anggota polis sehingga cedera di belakang badan"
Kalo korang perasan..dia memang "cool" jer sepanjang org wat liputan tuh...gambar2 yang dipaparkan pon ..raut wajahnya pun "cool" semacam jer kan...kann..tp takperlah...sepandai-pandai tupai melompat....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...