Klik Klik

Thursday, July 22, 2010

Rainwater Harvesting !!!!

@ Tasik Selatan ERL Station


Selasa lepas..20 Julai..Hujan mencurah-curah waktu balik dari kerja..masa nak menuju ke tempat menunggu ERL nk ke KLIA sampai..perasan air hujan mencurah-curah masuk ke dalam satu kawasan tadahan..

Aku pk..ni rainharvesting system ni..hopefully system ni berfungsi dengan baik..ye lah..air free dari langit tu..
jgn nanti ckp pump rosak la..tangki simpanan air tu dah bocor lar...kan dah rugi tu...
sebelum ni tak nampak air hujan yang sebegini lebat masuk ke kawasan tadahan tu..

SYMP: Jangan wat kerja separuh jalan...

1 comment:

Afzainizam said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

thanks ziarah blog kami ye... salam kenalan dari blog kami....

uhhhh lebatnya hujan tak pernah nampak cucuran air tu cam tu.... issshhh memang lebat sangat nampaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...