Klik Klik

Thursday, May 20, 2010

Jom Heboh dan Hari Belia 2010


15 dan 16 hb Mei ari tu seme orang dok sibuk nak datang putrajaya..tetiba masa datang opis isnin ari tu..opis mate aku cakap " weh..x nampak pon kapla botak hang kat dalam tv masa jom heboh?"..hehhe..memang la..aku tak p pun.. layan mentor..kuikui..lagi satu trend orang mesia ni..event dekat2 tak pegi pon..yang jauh2 jer...huhuhu...wat camana...dah di"ajar" begitu..
tp apa yang berada dalam pikiran aku lepas semua tu..
"Apa agaknya Kementerian Belia Dan Sukan nat wat lepas Najib umum nak bagi peruntukan RM 10 juta kat diaorang...tolong la ekk..come out la dgn sesuatu yang bermanfaat pada semua..aku pon masih tergolong dalam golongan belia gakk..."

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...